kris2.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
Loverboy draait door na coke
Ik zet hem maar op mijn website, maar ik weet echt niet meer wat de bron is van dit artikel (maar hij bestaat wel, oorspronkelijk geplukt van vrouwenhandel.punt.nl, website bestaat niet meer):
 
Loverboy draait door na coke
      
Ongeveer 250 euro aan cocaïne ging er bij Zwollenaar S.S. (23) per dag door de neus naar binnen. En daardoor ‘draaide hij een beetje door’. Hij ramde zijn vriendin stelselmatig in elkaar en dwong haar als prostituee te werken.
Eind januari wilde het stel eigenlijk naar de kerk. Maar dat liep helemaal anders want de twee gingen de hele dag aan de coke. Daardoor kreeg S. zin in seks met de 21-jarige vrouw, tevens moeder van hun kinderen. Hij zou haar op de bank in de woonkamer hebben verkracht en toen ze tegenstribbelde probeerde hij haar volgens justitie te wurgen.
In doodsangst en totaal overstuur sprong de jonge vrouw van één hoog van het balkon om vervolgens naar het politiebureau te gaan. Ze vertelde over haar jarenlange relatie met S. en ook dat ze stelselmatig door de Zwollenaar werd mishandeld. Bovendien is ze naar eigen zeggen meermalen gedwongen om in de prostitutie te werken.
De jonge Zwolse was smoorverliefd op de 23-jarige man. Als ze 500 euro zou verdienen als prostituee, dan zou S. met haar gaan trouwen. Zo rolde de vrouw in het vak en moest ze in haar eigen woning, maar ook in kamers in Amsterdam aan het werk. S. regelde voor de jonge vrouw condooms, glijmiddel, massageolie én cocaïne tegen de pijn.
De verdiensten – een slordige 10.000 euro per maand – gingen allemaal linea recta naar de Zwolse loverboy. En al dat geld ging op aan drugs. ‘Het verdween in een bodemloze put’, zoals de officier van justitie het uitdrukte. De aanklaagster meldde er treurig van te zijn geworden toen zij het verhaal van de jonge Zwolse vrouw hoorde.  
      
‘Niemand moet dan gewoon aan mijn hoofd zeuren’, vertelde S. over de periodes dat hij drugs gebruikte.
Zo verklaarde hij ook de reeks mishandelingen. Hij ontkende ter stelligste haar te hebben verkracht of in de prostitutie aan het werk te hebben gezet. Maar in een brief die hij aan de vrouw stuurde, bekende hij wel weer alles. De Zwollenaar zou de vrouw vanuit het huis van bewaring ook nog hebben bedreigd voor een vorige rechtszitting. Tijdens die rechtszaak in juni van dit jaar trok de Zwolse haar aangifte in.
Gisteren bekende ze echter dat ze toen tegen de rechters had gelogen, uit angst voor haar voormalige vriend: ‘Want ik wil niet dood.’
Tegen S. werd een gevangenisstraf van drie jaar geëist, waarvan een half jaar voorwaardelijk en reclasseringstoezicht.
De aanklaagster wil dat de Zwollenaar na zijn detentie naar een afkickkliniek gaat om van de coke af te komen. Volgens deskundigen heeft S. een psychopathische instelling en is hij verminderd toerekeningsvatbaar.
De rechtbank wijst vonnis op 29 september.Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Categorieën
Onestat
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl