kris2.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
Voorbeelden vrouwenhandel op hookers.nl
 
Ik wil wat voorbeelden noemen van klanten (en soms prostituees) die soms opmerken dat sommige vrouwen in de raamprostitutie gedwongen dit werk doen. Netto tel ik iets van 25 gevallen waarin klanten merken dat er iets mis is. Het lijken er veel, maar merk op dat er erg veel prostituees worden beschreven in de raamprostitutie (~1400).  Dat is dus minder dan 2 procent van het totaal. In werkelijkheid werken veel meer prostituees gedwongen. Maar ik geef deze voorbeelden, ter kennisgeving. (Is wat minder saai dan alleen maar saaie getallen noemen)
 
En oh ja!! Let wel dat prostituees vaak van werkplek veranderen, vandaar dat je wel eens ziet dat een prostituee die nu in de Geleenstraat werkt op het moment van een recensie op de Wallen werkte.
 
Wat mij opvalt is dat de meeste vrouwen die door de klanten als gepimpt worden beschouwd gewoon Nederlands zijn. Bulgaarse vrouwen vallen veel minder op. (Als je de statistieken van de Stichting Tegen Vrouwenhandel bekijkt dan vallen Nederlandse vrouwen niet zo op, vooral Bulgaarse en Nigeriaanse enzo) Ook valt op dat vooral raamprostituees worden genoemd, op grote afstand gevolgd door privé-ontvangst/escort. Géen gedwongen prostitutie in clubs en bordelen, wel in Chinese kapperszaken.
 
Geleenstraat 84k3, Nicole (Belgische, ~30-33)
een prostituee (7-10-2005):
"Heb geen recencieformulier ingevult daar ze inderdaad top is het enige nadeel is dat je langs haar loverboy moet zien te komen. Maar eenmaal voorbij hem maak je in zo'n parenclub iets met haar mee dat je achter het raam echt niet mee zult maken. Dus liefhebbers reis af richting Lichtaart op zaterdagavond."
 
Oudezijds Achterburgwal 51, Nanouk (Nederlandse uit Utrecht, ~21)
een klant (13-4-2005, toen nog op de Molensteeg):
Vanmiddag een bezoekje gebracht aan Amanda, een 20-jarige Utrechtse die naar eigen zeggen uit vrije wil voor haar vriendje in Amsterdam werkt. Ik kwam daar achter toen ik eenmaal binnen was, anders was ik niet op haar uitnodigende blik ingegaan.
Nanouk zelf (22-10-2005):
ik werk niet voor een loverboy ik werk voor mezelf ff voor de duidelijkheid
een klant (22-10-2005)
Natuurlijk is het zonde, maar als we aan alle dames van plezier een loverboy moeten toewijzen, dan zal je er waarschijnlijk weinig zonder overhouden. Een aantal wordt zelfs al jaren uit verre landen weggelokt worden om hier een financieel goed maar voor de rest ongelukkig leven op te bouwen. (...) Bij afwezigheid van een aantal koninginnen in de Dollebegijne zag ik de afgelopen weken een ware invasie van jeugdig talent, waarvan je alleen al vanwege hun uiterlijk kon vermoeden dat zij net de 18 zijn gepasseerd. Ik durfde simpelweg niet naar binnen, omdat het (dat was mijn indruk) krioelde van hangjongeren, waarschijnlijk hun loverboys met kameraden die de dametjes liever niet alleen laten. Enige discretie is er dan niet meer bij.
 
Sint Annendwarsstraat 9-4,Mariska (Nederlandse uit Zeist, ~24)
een klant (24-8-2003)
Ik heb haar vorig jaar 2 keer bezocht in de geleenstraat 110. Aardige jonge meid, maar duidelijk onder invloed van een Marrokkaanse loverboy helaas.
een klant (19-9-2003)
Ik heb haar in het verleden 1 keer bezocht op de Geleenstraat 110. Aan het raam maakte ze toen nog een relaxte indruk. Eenmaal binnen kreeg ik ook wel de indruk dat ze een loverboy slachtoffer zou kunnen zijn .... alleen daarom al een TMM. (...) Ik kan me nog herinneren dat het pijpen matig was; het neuken heb ik zelf maar laten zitten, en haar een beetje laten trekken. Echt een onzeker meisje die de sex niet voor haar plezier doet.
een klant (13-12-2005)
Mariska is gewoon een lief, lekker ding van 23 lentes jong. De eerste keer is altijd een beetje aftasten, maar met haar klikte het goed. Ze gaf aan te willen gaan studeren voor en verzorgend beroep (ja,ja), maar nu nog even wat geld te willen verdienen om straks ook een beetje te kunnen leven. De tattoo liet ik verder maar buiten beschouwing. (...) Sta nog steeds een beetje in dubio, is zij nog steeds een loverboy-slachtoffer (en dus TMM) of heeft ze zich hieraan ontworsteld? (...) Voor mij een duidelijke TMM. Voor de klanten zonde van hun geld, voor haarzelf jammer dat ze in het vak zit. Het lijkt mij voor iedereen (behalve haar loverboy) beter als ze een andere baan gaat zoeken.
 
Oudezijds Achterburgwal 84/2, Kristel (Nederlandse uit Groningen, ~29)
een klant (13-10-2003)
Pijpen was prima en omdat ik er een groot liefhebber van ben wat extra betaald voor beffen met een extra 15 minuten. Het halfuurtje bleek echter al na een minuut of 15 al tot een einde te zijn gekomen, althans volgens haar was het toch wel zaak dat ik het op dat moment moest afronden. Snel, zei ze een minuutje of zo later, want me vriendje komt me zo afhalen. Nou, dat is me maar net gelukt want echt opwindend klinken zulke onderbrekingen mij niet in de oren. Dit omdat ik dan lig na te denken over het wel of niet gaan zeiken over haar tijdsbesef hetgeen de sfeer (lees: de opwinding) zeker zal verpesten. (...) Moet me overigens wel van het hart dat ze volgens mij het werk niet echt graag doet en dat merkbaar is: ze doet niet leuk mee. Maar ik geloof niet dat ze voor een loverboy oid werkt.
een klant (27-10-2005)
Ook ik heb Kristel bezocht, ze ziet er lekker uit, en lijkt in eerste gezicht heel vriendelijk maar dat werd een vergissing gisteren middag. Ik betaalde haar voor neuken en beffen 70 euri. De kamer stonk naar hash lucht , opzich heb ik met dames die blowen geen probleem, maar probeer van je kamer geen coffeeshop te maken, veel mensen zullen zich storen aan die lucht. Ze begon me te pijpen wat redelijk maar snel was en daarna heb ik haar gebeft, ze had zich daarvoor gewassen maar rook toch niet echt fris en dat was een geweldige afknapper! 
Toen heb ik haar boven op genomen maar na 4 of 5 stoten stond ze opeens op en zei ; je moet nu gaan! Ik was 15 min. binnen en ook niet klaar gekomen en om precies te zijn ik stond op komen. Ik vroeg haar om nog 5 min. en wou haar daar nog 20 euri extra voor geven, maar nee hoor dat was te weinig voor haar en begon te bellen naar haar pooier en zei tegen hem, die man gaat nu weg! Op deze toch vervelende manier probeerde ze me bang te maken en dat ik maar snel mijn kleren moest aan trekken. Ik zei nog dat ze zo nooit vaste klanten kon opbouwen, wat ze daarop zei; volgende keer beter ik heb een slechte dag. Maar waarom dan haar pooier/loverboy bellen als daar geen rede voor is. De pooier klopte inderdaad na 2 min aan haar raam en deed heel opdringend. Ze zei tegen hem ja hij gaat weg! Deze Kristel zegt uit Groningen te komen en vaak in de weekende te werken. Voor mij nooit meer, ga de volgende keer weer bij mijn vaste meisjes zoals Betty of Petra dat zijn echt dames die het je naar de zin maken.
 
Wallen, Oudezijds Achterburgwal 50, Cindy (Nederlandse uit Rotterdam, leeftijd????)
een klant (6-7-2004)
Ze liep telkens haar kamer uit om wat van de toiletrol af te halen. Ik vroeg waarom ze geen keukenrol had, en je raadt het al: ze had geen geld meer. Dus ik begon te vissen en vroeg haar of ze voor een loverboy werkte (ze heeft een tattoo op de bovenkant van haar rechterarm met de naam van haar vriendje (een van de loverboykenmerken). De naam is niet van het type Jan Piet of Klaas. Maar dat was niet het geval. Ze kende wel meisjes in haar omgeving die een loverboy hadden als pooier. Dus we moeten maar aannemen dat het een meisje is die al haar geld meteen verbrast. (...) Afgezien van het ontbreken van een gewone keukenrol ben ik toch tevreden over mijn bezoek.
 
Wallen, Dollebegijnensteeg 9-3, Roxanna (Nederlandse uit Den Haag, ~20)
een klant (7-12-2004)
Ik ben blij maar toch ook weer niet dat ik niet de enige was die in dit misselijke mokkel zijn gestonken.Ik dacht al dat ik bizonder naief was geweest.Nadenkend over dit fraaie creatuur voel ik meer en meer een situatie van een Loverboy meisje.Gezien het feit dat er direct contact met een uitkijkpost werd gelegd toen ik binnentrad en de major rippoff die daar op volgde denk ik dat dit meisje onder zware druk daar zit.Welk nederlands meisje van 19 gaat vrijwillig deze wereld in...? Welke noodzaak heeft zij hier...?Ze deed dit volgens haar sinds een jaar . Wat betreft de lokatie zijn jullie helemaal correct. Ik had zo zwaar de kelere in dat ik niet eens mee naar haar naam gevraagd heb en de juiste lokatie bekeken.Veel ammok maken zit er ook niet in op zo'n moment daar het z.g vriendje buiten ,niet alleen was . Laten we hopen dat dit mooie meisje gauw weer bij haar ouders kan aankloppen.
 
Wallen, Oudekennissteeg 6, Chanel/Amal (Marokkaanse, leeftijd???)
een klant (1-1-2005)
marokaanse meid, zit op de oudkennissteeg aan de kant van de gracht op de hoek 2 deur, ze oogt in eerste instantie vriendelijk en meegaand maar in werkelijkheid is het een kreng, die haar afspraken niet nakomt. Laat je niet verleiden, jongens, want je trapt erin. Er zijn zat andere mooie meiden. Ze probeert je met een excuus na enkele minuten al naar buiten te werken en zonder te hebben genoten en als je niet meewerkt en je recht haalt, dan drukt ze op de knop om de politie te waarschuwen of ze roept haar loverboy (pooier) te voorschijn, die niet zonder zijn handlangers kan, de angsthaas. Maar ik heb gezworen dat ik me recht haal, en dat ik krijg waarvoor ik heb betaalt. (...) eerste klas oplichtster, pas op !!
 
Utrecht, Zandpad 150-2, Madonna (Russisch/Servisch, ~26-29)
een klant (21-4-2004)
Aan de andere kant van de brug was Madonna weer druk aan het telefoneren....met haar vriendje ? of Loverboy ? Toch zag ze er weer zo aantrekkelijk uit dat de hormonen alweer door mijn lijf gierden; dus snel naar binnen.
 
Wallen, Trompettersteeg 4, Gloria (Oost-Europees, waarschijnlijk Albanees, ~26-29)
een klant (4-10-2003)
Ze vertelde me nog dat ze die dag van 5 uur 's middags tot 5 uur 's nachts werkt; ik merkte op dat dat wel heel erg lang was. Ze zei toen dat het wel moest om dat ze 200 euro per dag betaald, ook als ze er niet is !! Schandalig vind ik dat, de verhuurders verdienen veel te veel zonder iets te hoeven doen.
een klant (11-3-2005)
Super stereotype ervaring. Bij het betreden van de kamer kwam haar pooier/loverboy/maar absoluut niet haar vader aanstormen om te checken of alles OK was. Idd: het was een tweede generatie medelander om het zo maar te zeggen. (...) Neuken: missionaris met het handje er tussen. Ik knap daar zo van af! (Achteraf stom natuurlijk, ik had gewoon voor doggy moeten kiezen, dan is zo'n handje snel weg). Als (soms naieve) eikel ging ik al pompend ook nog eens de discussie over het handje (...) Ik heb haar nog vriendeljk uitgelegd wat ik aan tekortkomingen heb ervaren. Echt, gewoon en eerlijk zeggen waarom ik geen 'once in a lifetime experience' aan over zal houden. Heb haar uitgelegd dat het handje niet zo fijn was, maar haar ook gezegd dat ik het waardeerde dat ze echt haar best had gedaan om mijn klaar te laten komen (het was geen echt korte zit).
zelfde klant(14-3-2005)
Is die Saimir (zie mijn recensie) haar pooiertje? Ik was er onlangs en naast de pooier heb ik ook een opzichtige tatto 'Saiimir"op haar linkerborst mogen bewonderen. Zie de vorige recensie. Ze werkt inderdaad vrijwel 'round the clock'.
zelfde klant(20-5-2005)
Opvallend aan Gloria is ook de tattoo op haar linkerborst: Saimir (waarschijlijk haar pooiertje). Verder heeft ze altijd een zeer strak en doorzichtig helwit Diesel shirtje aan om haar selling points extra te accentueren ;D ;D ;D. Gloria is blond, maar niet helblond.
 
een klant(25-10-2003)
Ze heeft een lekker strak kutje en dat voelt erg lekker aan.
Tijdens de daad praatte ze wel vaak, gelukkig niet hinderlijk.
Na het einde van de vrijpartij vertelde ze me dat ze vrijwel alles doet "als het maar muntjes oplevert", ik geloofde dat direct. (...) Wat overigens wel opviel was de tattoo met de naam van haar vriendje op haar schouder en de Arabische gouden sierraden die ze om haar nek heeft
een klant(20-11-2003)
Ditmaal, alleen, dus geen sandwich. Vind ze erug jammer zei ze, want haar vriend houdt er niet van terwijl ze er zelf helemaal gek van is.
een moderator(2-12-2003)
Voor mij als ervaren moderator kan dat met de meldingen achteraf maar tot een conclusie leiden. Het lijkt te wijzen naar een loverboy, waar ze nu van af wil.
een klant (8-7-2004)
Broodmager en met een paar snoeiharde, kogelronde siliconentieten?
Dan ben ik ook weleens bij haar geweest. En ik weet nog dat het helemaal te gek was. Maar ook dat de verhalen die ze vertelde aantoonbaar niet klopten. Hoe precies weet ik niet meer, maar het had geloof ik iets met die Arabische tattoo te maken. Al met al een vreemd, maar zalig wijf om te naaien. En als er iemand met haar een sandwich wil doen, dan ben ik wel bereid om mee te doen.
een klant (9-11-2004)
 
van de week bij Michelle geweest, heb nog knikkende knieen, hoe langer ik haar ken, de geiler ze wordt: tongen anuslikken pijpen zonder deepthroat anale sex over haar borsten spuiten likken tot ze grommend klaarkomt lekker badderen daarna en een kop thee, kan er weer tegen aan tot snel!!
 
Wallen, Stoofsteeg 10-1, Arisa (half Antilliaans/half Filippijns, ~18-21)
een klant (17-1-2005)
Dat zag ik niet zitten dus we begonnen dan maar. ze pijpte me vervolgens echt heel kort en tijdens het neuken begon ze al na 5 minuten te roepen dat ik klaar moest komen. :'(Vervolgens hoorde ik een hard gebons op de deur. Ze ging naar de deur en zei tegen iemand, ik ben ZO KLAAR IK BEN ZO KLAAR. Ik was zo afgeknapt dat ik me kleren maar aantrok. Toen ik naar buiten liep, zag ik een kerel (haar vriend cq pooier). Hij wachte niet eens dat ik buiten was , maar stapte stampvoetend het peeskamertje binnen. Wat een sof zeg! Een mooie meid die duidelijk wordt gepimpt, ik kan niet geloven dat deze praktijken nog steeds gemeengoed zijn op de wallen, is namelijk slecht voor de klant en de dame in kwestie. Ik roep dan ook een ieder op om niet meer bij haar binnen te stappen, want haar vriend staat zag ik later ofwel op de brug bij de stoofsteeg of in cafe de stoof en we hoeven volgens mij niet zijn zakken te vullen!!!!!!! :-
 
Utrecht, Zandpad 116-5, Vanessa (Dominicaanse, leeftijd???)
een klant (1-5-2002)
Ik ging er binnen met de afspraak van 200 piek voor een half uurtje met pijpen, neuken en likken. Toen ik binnen kwam ging direct de telefoon. Haar moeder! Ik ging me even wassen en kwam terug. Ze zei haar moeder gedag en legde de telefoon weg die prompt weer ging. Ik moest maar even op bed gaan liggen en mezelf 'stijf' maken. Haar vriendje/pooier was aan de lijn en die was me daar een partij aan 't schreeuwen zeg, vandaar dat ik haar naam verstond. En zij ondertussen maar gebaren dat ze er niets van snapte en nietszeggende antwoorden geven. Na een poosje van dit gezeur werd de verbinding verbroken. Ik vroeg of de telefoon uit kon of op 'stil'. Dat kon niet want het beltegoed van haar vriend was toch op. (...) En toen ging die *#@!& telefoon weer. Weer die zakkenwassen van een vriendje/pooier. Dus zij stapt de douche in (ik was me allang aan het aankleden van ergernis) en begint snikkend weer een gesprek met die schreeuwlelijk. Ze neemt wel eerst even de portemonnee mee en doet de deur los zodat je kan gaan. Ik bleef staan en ze gebaarde me meerdere malen om weg te gaan. Uiteindelijk hing ze op en ik vroeg 100 piek terug omdat ik van het half uur 20 minuten naar haar gebel heb moeten luisteren en de rest gewoonweg waardeloos was! Zij meent echter dat ik een half uur binnen was en dus gewoon moest betalen voor niet verleende diensten. Ik ben dus gewoon opgelicht!!! Zelfs tegen de mannen van de Wegra (soort Zandpad ordedienst) loog ze! Ook een telefoontje naar de politie mocht niet baten.
 
Wallen, Stoofsteeg 10-2, Diana (Nederlandse, ~21)
een klant(2-7-2004)
Zat laatst met een collega nog even een biertje te drinken in de Schoof en daar zat een gorilla met paardenstaart rond [blauwe leren jas] aan een tafel bij de deur met uitzicht op de schoofsteeg. (...) Ik dacht dat hij ook een dames v plezier loper was omdat hij wel vaker in die buurt rondhangt.
Maar op een gegeven moment loopt hij naar de kamer van Diane en geeft haar iets zonder ook maar een woord gewisseld te hebben. (...)
Oke je mag natuurlijk nooit te snel conclusies trekken maar dit lijkt me duidelijk gedwongen prostitutie.
Dat verklaart waarom ze zo onzeker en met tegenzin haar werk doet,misschien is ze afhankelijk van die klerenkast. (...) Eigenlijk zouden we iets moeten doen aan dit soort situaties
een klant(3-7-2004)
Ben het met 50piek eens, dit zou wel eens een gevalletje van gedwongen prostitiutie kunnen zijn. Sociale mensen maken altijd wel even een (kort) praatje. De recensies in de (voormalige) TMM rubriek over Diana passen in het profiel van een "loverboy slachtoffer". Ik heb het meisje ook wel eens zien zitten. een norse blik, alleen als ze aandacht krijgt een opleving. Dan "moet ze even".
 
Utrecht, Zandpad 122-1, Catharina (Oost-Europees, waarschijnlijk Joegoslavisch of Macedonisch, ~22-25)
een klant(30-11-2004)
Tja, ik had het moeten weten, gezien de recensies en inderdaad 2 hele foute pooiertypes die in een BMW 5serie alles in de gaten houden en zich steeds laten zien als ze een klant heeft gehad. Maar, ja ik kon mij niet houden want ze stond nu met haar heelijke lichaam voor het eerste een beetje te bewegen. Nu, het lichaam is top, vooral dat kontje, tegen mij zei ze dat ze Joegoslavische is, praat weinig, beheerst de taal nog niet goed, prachtig lichaam, leuk koppie, maar verder weinig spektakel, doggystyle is op zich lekker, en ze beweegt wel goed mee met dat heerlijke kontje, maar er zit gewoon teweinig beleving in. Pijpen te kort en plichtmatig, jammer, want ze is lekker en best aardig. Maar geen belevinge en 2 brede oost-Europese klerenkasten in de buurt, dus het geld gaat ook waarschijnlijk nog niet eens naar haar. Typische zo meisje waar je eenmaal komt en dan nooit meer, ze is een kopie van Italiaans Maria (138-2) ook een topfiguur maar verder de charme van een opblaaspop.
een klant(1-12-2004)
Ik ben in totaal drie keer bij Catharina geweest. De eerste keer was prima, viel nog wel eea te verbeteren. De volgende twee bezoekjes waren zonde van mijn geld. Is wel jammer, want ze ziet er zo lekker uit. Die kerels die zo opzichtig aanwezig zijn (volgens mij Bulgaren) laten ook al geen goede indruk achter. Genoeg redenen om haar even voorbij te rijden. Overigens is ze toch echt een Macedonische, al zegt ze voor het gemak anders. (maar what the F...)
Mjam.. Mjam..
een klant(16-4-2005)
Het vreemde is, dat ik gisteravond een hele goede ervaring had met deze dame....
Vreemd, omdat de andere recensies zo negatief zijn.
Ze vertelde van Yoegoslavische afkomst te zijn. Ze is getrouwd met een Yoegoslaaf, waarschijnlijk een van de manen die vaak om haar bootje heen hangen...
 
Zandpad 162-2, Christina (geen link, Albanese, ~19)
een klant (1-7-2005)
2 weken werkzaam, ik zie haar al zeker 3-4 maanden staan, met Albanese pooiers in een zilvergrijze Opel voor de deur! zit er echt al een tijdje hoor! Dan is ze niet alleen bar slecht in haar werk, maar liegt ook nog..... >:( Ze werkt ook met een duidelijke afkeer. Ze vroeg zich ook openlijk af of ze wel geschikt is voor dit werk. Het antwoord daarop is duidelijk: NEE!!!!!!!
een klant (12-7-2005)
Ben gister bij deze jong blondin geweest ,zit er lekker uit maar als het gaat over echt sex waar je voor betaald dan woord je van alle kanten genaaid ,ze heeft mij heel eventje gepijpt en toen begon ze te zeiken over de tijd terwijl ik was niet eens 10 min daar,ik was heel boos ik ging de deur uit stond haar vriend(pooier) heel vieze mij aan te kijken als of hij weet wat er aan de hand is.
voor mij het was de eerst en de laatst keer dat ik bij haar ben geweest. WAARDELOOS MEISJE ZONDE VOOR JE GELD..............
Er zijn genoeg meiden die hun werk nog goed doen
een klant (16-8-2005)
Tegen mij zei ze dat ze uit A'dam west kwam en ca 8 jaar geleden met haar ouders uit Albanie kwam. En ze was trots op haar land. Ze maakt anders geen reclame. Toen ik een paar minuten later weer langsliep stond ze met haar pooier te praten, een lelijke dikke neger. Ze krijgt haar straf dus vanzelf wel.
 
Wallen, Dollebegijnensteeg , Melissa (Lola) (Albanese, ~26-29)
een klant(22-3-2004)
Ik was nog niet eerder in de rode buurt van A'dam geweest en na een paar rondjes door een paar hele nauwe steegjes met vaak hele mooie vrouwen en hier en daar naar mijn mening pijnlijke slachtoffers van pooiers ben ik uitgekomen bij deze hele mooie en klaarwakkere Melissa.
 
Wallen, Sint Annendwarsstaat 1-1, Naomi (Nederlandse/Indisch(?),~20)
een klant (28-5-2005)
Vreugdeloze, waardeloze, gehaaste seks. Je mag volgens haar niet “ophouden”, je moet zo snel mogelijk klaarkomen. Zegt veelvuldig “schat” en “schatje” – altijd een slecht teken. Heeft tattoo op onderbuik – een Berberse/Marokkaanse naam. Ze maakt echter niet de indruk slachtoffer te zijn van een loverboy. Afgeraden aan iedereen die van goede, lekkere seks houdt.
een klant (6-8-2005)
Ook bij deze meid geweest, gelokt door haar lief gezichtje. Man o man, wat is zij slecht. Ze heeft goed figuur, maar rare naamtattoo boven de schaamstreek en goudkleurige glittertjes rondom de ogen. Eenmaal binnen wilde ik half uur en moest bij de deur al betalen voordat we naar boven gingen. Boven kleedde zij zich uit, ik zag dat ze hier en daar blauwe plekken had en dat deed mij argwanen. Ik mocht gaan liggen en zij pijpte gevoelloos.
een klant (25-12-2005)
Wat me heeft bezig gehouden gisteravond na aanleiding van het lezen van jullie recensies is dat 1 van de leden schreef ooit sporen van blauwe plekken te hebben gezien. Waarom zeg ik dit? Ik zag dat er op haar schouderblad een tattoo stond met de naam mehmet O. toen ik vroeg langs me neus weg wie dit was toen was het geen commentaar….. Wil hier toch wel meer van weten eigenlijk want heb zo het gevoel dat ze slachtoffer is van een loverboy…. Is dat echt zo dan is dit de laatste keer dat ik naar binnen ben geweest.
 
Wallen, Trompettersteeg (kooi), Emma (zegt Italiaans/Grieks, waarschijnlijk Albanees of Bulgaars, ~18-20)
een klant (27-10-2005, hier op de Dollebegijnensteeg 3-2)
(...) Dus verder, maar met slipje aan. Na enig aandringen ook deze uitgedaan, maar mocht haar niet aanraken. Ik bespeurde hier en daar een paar sporen van blauwe plekken. (...)
een klant (11-1-2006, hier op Sint Annendwarsstraat 7-1)
Medewandelaars, deze dame moet gemeden worden. In de kooi, in een afgelegen steegje, kan zij lustig haar trucjes uithalen. Uiteraard kon zij dit niet toe zij tegenover St Annedwars 26 stond. Zie mijn eerdere posts op dit adres. De dame moet met vette letters onder TMM komen te staan. Zij is herkenbaar aan fikse een Blauwe plek/moedervlek op haar rechter dijbeen. Ik kan mij niet aan de indruk onttrekken dat zij dit werk tegen haar zin doet en dat zij er moeite mee heeft. Ik heb het afgeleerd. Wees gewaarschuwd.
een klant (19-3-2006 op de Trompettersteeg)
zeker geen Emma voor mij meer, ook belde haar Italo vriendje haar tijdens de sessie, ook niet echt bevorderlijk voor de sfeer.
 
Den Haag, Doubletstraat 3, Lena (Letland, ~22-25)
een klant (2-5-2005)
Ik kijk er in ieder geval niet raar van op al die slechte recensies. Lena heeft gewoon geen trek in dit werk. Ze doet dit werk voor een Antiliaans vriendje die een financiele bijdrage van haar verlangt.
een klant (11-5-2005)
Toen ik er was deed ze haar BH wel uit. Ze was wel onvriendelijk, en zei iets onaardigs in het Lets, volgens mij, maar ik had het gevoel dat ze het met tegenzin deed. We hadden het later nog over Rusland enzo gehad, en toen ontdooide ze wel een beetje. Ik heb eerder medelijden met haar, want ze doet dit duidelijk tegen haar zin in. Daarom bezoek ik haar niet meer.Maak we een praatje echter af en toe.
geouwezwam (zelfde Letse dame)
een klant (29-3-2006)
ik vind die lange Letse brunette wel een vreemd gedwongen geval, met dat antilliaanse vriendje inderdaad, die je nooit ziet, ze werkt altijd met tegenzin, en niemand heeft een positieve ervaring met haar gehad. Ze zit nu bij doubletstraat 3 of 5, die kamertjes. lange dunne dame van rond 24 schat ik.
een klant (30-3-2006)
Hi, In dat pand zitten wel meer vreemde gedwongen meiden, dikke forse brunette, en die twee jonge slanke meiden, die ene met die vreemde neus maar ik ben geen politieagent maar slechts een wandelbroeder
Als je vermoeden van dwang goed te onderbouwen is, dan kan je Meld Misdaad Anoniem inschakelen, die campagne loopt niet voor niets ook via deze site
een klant (31-3-2006)
Ja haar bedoel ik, of ze nog steeds met dat vriendje gedwongen zit weet ik niet, maar haar bedoel ik idd, daarverderop zit ook een voormalig loverboy slachtoffer, die nu vrijwillig werkt, een berbers marokkaans meisje met cup a, werkt nog steeds met tegenzin, maar waarschijnlijk omdat het makkelijk geld verdienen is en ze zit er toch nu eenmaal in, maar dat loverboy marokkaans vriendje heeft ze niet meer,.. ben weleens geweest bij haar, maar vind het echt mager, is meestal met dit soort gevalletjes.
maar ze zullen wel omzet draaien, anders kunnen ze daar niet zitten, ze zullen dus wel stuk of 4 klanten per dag halen.... overigens kun je bij deze gevallen en ex gevallen geen blauwe plekken zien, en bij die ex slachtoffer geen tattoeages van haar loverboy, want die heeft ze laten veranderen.
 
Den Haag, Geleenstraat p 110 k2, Jenny (geen link, Poolse, ~30-33)
een klant (27-6-2005)
Vanmiddag vanuit Breda doorgereden naar de Geleenstraat. Wat opviel is dat het rustig was om 7 uur, des te meer vallen de chulos op. (pooiers)
 
Den Haag, Hunsestraat rose-p k6, Sandy (Nederlandse uit Brabant, ~18-21)
een klant (10-4-2005)
Leuke jonge blonde dame die Sandy. Ik zie haar wel erg vaak, overdag op kamer 7 en in de avond op kamer 10.
De sex met z'n leuke jonge dame is op zich alleen al spannend om te doen. Alleen de conclusie is dat de daad het heel gewoontjes is.
Waarschijnlijk draait ze teveel uren, 2 marokaanse vriendjes constant in haar buurt.
XXXXXX ziet vaak teveel dan hem lief is.
 
Utrecht, Zandpad 118-3, Jo-Ann (Nederlandse/Portugees/Indisch, ~23-29)
een klant(16-1-2005)
Net toen zij haar mond ging gebruiken voor lekkerdere dingen dan praten hoorden wij in de kamer ernaast allerlei geschreeuw. Nog voordat ik weer in de kleren was was er al de bewaking van het Zandpad en een fractie later twee politie wagens. Tot niemands verbazing werd een hevig protesterende jonge man van een bepaalde nationaliteit naar buiten gevoerd en in de politie wagen gezet nadat 4 agenten hem wat “argumenten” hadden gegeven om wat te kalmeren. Onderweg liet hij nog wat in het water vallen, volgens zijn zeggen een mobieltje. Volgens mij is van het soort mobieltje dat je alleen voor Russische roulette tegen je hoofd zet. Duikers zouden in de loop van vandaag (een dag later dus) het “mobieltje” komen opduiken tenzij vrienden van onze held het al opgedoken hebben. Ondertussen ruim kennis met Jo-Ann kunnen maken en ik moet zeggen het is een leuke meid die het werk beschouwt als uitgaan; spannend en je ontmoet (leuke) mensen. Ik vind dat in ieder geval een gezonde houding. Na het hele schouwspel van de aanhouding te hebben aanschouwd zijn wij weer overgegaan tot de orde van de dag. Over de hele linie was de seks gewoon goed te noemen. Ik zal zeker vaker bij haar langskomen, het is een leuke meid waarmee het goed klikte.
 
Utrecht, Zandpad 126-4, Nathalie (Nederlandse/Italiaans,~22-25)
een klant (21-10-2005)
Jammer, maar volgens mij doet ze het ook niet vrijwillig. Ik zag hoe ze bij een marokkaantje uit de auto stapte. Toch zonde van zo'n mooie meid.
een klant (24-10-2005)
Nee, ik heb gedaan alsof ik niks doorhad. Ik durf te wedden dat haar "vriendje" ergens om de hoek stond.
Maar mij ziet ze in ieder geval niet meer terug....
 
een klant (9-2-2004)
Mooie slanke meid van 22 jaar (zegt ze, en klopt denk ik ook wel), blond haar tot over de schouders met elastiekje in een staart, 1.65 lang – maar dat merk je pas als de hoge hakken uit zijn – en vlotte babbel. Op haar rug heeft ze tussen de schouderbladen een tattoo met daaronder de naam van haar vriendje, evenals op haar linkerbovenarm.
een klant (29-2-2004)
Neemt alle tijd, is zeer vriendelijk. Heeft een goddelijk lichaam, jammer van de tatoeages.
een klant (13-7-2005)
Maarja, Rosana is een lekker ding die iets met Turkse mannetjes heeft. Tenminste dat zegt ze. Ze heeft een tatoo met een naam van Medet en er staat : Sen teksin. In het NL Jij bent de enige. (...) Rosana heeft een mooie figuur en is net een pornoster. Mooi donker getinte huid en is lekker om aan te voelen. Strak buikie, mooie billen en kleine en fijne tieten om aan te likken. Dat heb je als je 3 sporten heb gedaan, Tae-kwondo, handbal en ik geloof nog balet of turnen. Nou haar lik ik van top tot teen.
Neuken duurt wel 15 min. voor 50 euro. Heb laatst 150 euro gelegd op tafel en toen veranderde alles, massage, strlelen, drinken, en neuken. Alles verliep soepeltjes totdat ik bijna in mn auto was ingestapt, zag ik nog Marokaanse khardasj bij haar, met zn zessen en zij schrok, ik zag haar met grote ogen kijken, ze greep dr telefoon, en ik ook! Wou haar ook bellen of ik als klant wou voordoen... Komop nou Khardasj, zij haat geen Mocro's maar wel 1 voor 1 want zij doet geen gang-bang met meerdere mannen!
Ik raad iedere man bij Rosana aan echt waar voor je geld, tenzei je echt oraal wilt werken bij haar dan houd het op.
een klant (14-7-2005)
Ik ben vroeger ook een tijdje bij deze schoonheid geweest,ze doet niet echt veel maar zij is heel prettig gezelschap verder. Alleen jammer dat dit meisje ook zoals vele andere werk voor een turkse zakenman!
 
Utrecht, Zandpad 138-5, Samantha (Nederlandse, leeftijd???)
een klant (10-9-2005)
Eenmaal binnen viel mij op dat ze erg druk was en niet goed door had wat ik allemaal vertelde tegen haar. Ze was erg hyper en het leek alsof ze vergrote pupillen had!
Het pijpen ging niet echt lekker en het neuken was niet bijzonder te noemen. Het is dat het uitzicht mooi was anders was het een verspilling totaal geweest.Toen ik mij aan stond te kleden viel mij oog op een wit poeder dat op een cd hoesje lag weg gestopt bij de radio?Ja ik heb zo mijn twijfels hierover vooral om het nerveuse labiele gedrag van het meisje.Jammer want ze zou een topper kunnen zijn op het pad met zo'n lichaam.
zelfde klant (12-9-2005)
ja ik schrijf ook liever leuke recentie's maar ik schrijf wel eerlijke recentie's. En ik schrijf alleen wat mijn ogen constateerde en ik heb door mijn vorige werk wel de ervaring om specifieke gedragsproblemen te identificeren. En inderdaad ze is heel erg mooi dat had ik vermeld in mijn recentie en vriendelijk maar mijn ogen zagen bepaalde dingen die weinig te raden over hielden. Maar voor mij niet voor herhaling vatbaar. En begrijp mij goed ik keur het verder ook niet af wat dit meisje doet want niet alle dames zitten hier uit vrije wil... Kijk maar eens goed om je heen s'nachts op het pad het zijn geen huisvaders en zakenlieden die er rond rijden rijden alleen.

Utrecht, Zandpad, 146-5, Samira (geen link, Nederlandse/Algerijns, ~24)
een klant (19-7-2005)
ik was gister bij deze krullenbol aan de deur 40 euro afgesproken ,ik was net 5 min bezig toen begon ze al te zeuren over de tijd ,ik werd een beetje pissig toen ben gaan omkleden ,ik wou de deur uit ik zocht mijn mobiel tel op eens was ie verdwijnt ,ik vroeg haar of ze mijn mobiel had gezien haar andwoord was NEE en ik moest snel de deur uit ,ik zei tegen haar ik ga niet weg voor dat ik mijn tel terug krijg ,ze beandwoord mij :wil je jou tel terug ? ik zei JA ,ze zei wacht maar ze pakt haar tel en ze belt haar pooier ,een minut later kwaam hij met nog ander twee en die begon tegen mij te schreuwen en bedreigen en te duwen en de deur uit gezette.ik ben nog nooit zo vernederd gevoel net als gister dat heb ik nog nooit mee gemaakt dat een vrouw verdient haar geld op zo n manier.
Jongens uit kijken voor deze dame levens gevaarlijk .........er zijn genoeg meiden die nog eerlijk zijn en die voeren hun werk hoe het moet.
Ik heb de politie er bij gehalt maar die tel was al verdwijnen uit haar kamer ,dus de politie konden er niks aan doen omdat er was geen bewijs....
 
een klant (29-9-2005)
Monic had er vandaag niet zo zin in.
haar pooier zat haar op de hielen.
Had direct geld nodig.
Dus snel weg wezen !!
 
Alkmaar, Achterdam, 3p, k18, Dana(Oost-Europees, ~26-29)
een klant (20-2-2006)
Heeft iemand DANA nog bezocht of gezien de laatste tijd.heb haar helaas al een tijdje niet meer gespot.
Is er iemand met informatie dan graag even melden !!!
een klant (21-2-2006)
Ik ben 2 weken geleden bij Evita geweest. Zij vertelde mij dat Dana met een pimp mee is of zoiets. Niet meer in Alkmaar dus.
In ieder geval hebben de dames ruzie en een triootje zit er dus niet meer in
 
een klant (19-8-2004)
Gisteren vroeg in de avond op de Weaze, in Esperanza is veel te doen, in Hofje vrijwel niets. (Larissa zat met haar koffers gepakt op haar laaste klant te wachten (zo leek het) en ze had geen woordje voor mij over. Julia/Sascha op nr. 16 gelukkig wel.
Eind van de middag was ik bij Kristina - ik ken haar eigenlijk al van 2 jaar geleden in Alkmaar, nog voor ik op Hookers schreef. Ik wilde wat met haar praten, wat ik wel meer doe, maar ging nu dus voor de bijl. (dat moet je zo af en toe even doen om de relatie gaande te houden)
Ze heeft zo haar beperkingen maar ik ben 3 kwartier (E50) bij haar geweest, ze was reuze lief en toegeeflijk en ze heeft me oraal een poosje stevig laten miouwen om zo maar te zeggen. En trekken zc kan ze ook goed.
Ze zat wat te pruilen dat ze al 24 was, ik zeg " ja, je wordt al oud, schat) (en dat ik bij haar vriendin Mimi kwam en hoe dat was ;D - nieuwsgierig nieuwsgierig zijn ze) En we hebben mooie foto's van Dida bekeken :'( (en dat Dida ze zwaar onder de plak zit van die kerel)
 
Een klant (22-8-2004)
En zoals hier al beschreven ze heeft een prachtig lijf en ze is in inderdaad heel lief.  Die jurk draagt ze om haar tatoo te verbergen, met Mohammed erop. Ze wilde er (terrecht!) niet over praten. Ze zei alleen dat ze het af liet halen als er mee gaat stoppen en nu in verband met hygiene dat niet deed.
Het flitste toen door mij heen dat ik hier te maken had met een slachtoffer van zo'n marokaanse "lover boy". Ik moet zeggen dat dat wel een domper gaf......"waar zijn we nou helemaal mee bezig??
Het feit dat ze me niet het idee gaf dat ze hier onder dwang stond en zo haar best deed lief te zijn hielp me er weer wat bovenop.
 
Eens wat anders dan de raamprostitutie:
 
Tippelzone, Utrecht, Europalaan, Tamara (geen link, ~25, nationaliteit?)
een klant (14-5-2005)
Toen gaan neuken in de missionarisstand was lekker precies goed lekker strak zoals dat hoort bij een meid van haar leeftijd.Daarna gevraagd of zij mij nog even wilde pijpen dit deed ze maar was weer van korte duur maar wel lekker.
Nadat ze hier mee klaar was stelde ik voor dat zij bovenop zou gaan ze ging hiermee akkkoord en bereed mijn pielemuis.Net toen we lekker bezig waren belde haar vriend weer {loverboy??] met de vraag waar ze nou bleef.
Ze werd wat paniekerig en wilde het snel afmaken maar ik attendeerde haar erop dat ik 50 had betaald en geen 35 dus had ik langer de tijd.Ze stelde voor om het dan maar op zijn hondjes af te maken zo gezegd zo gedaan die dikke zweterige lul in haar kale poesje gestopt en ht condoompje gevuld.Ik vond het een goede ervaring zij deed totaal niet moeilijk en ze weet wat een man lekker
vind.De secundaire voorzieningen zoals doekjes en glijmiddel waren aanwezig ook de hygiene was dik in orde alleen jammer van die vriend die verpest het voor haar.
Zeker een aanrader
 
Rotterdam, priveontvangst, Denisa (Roemeense, ~18-21 jaar)
een klant (17-1-2005)
Aan de telefoon zei haar pooier dat zij uit Hongarije kwam, dit bleek Spanje te zijn, maar goed zelden zo'n spaanse schone in het echte te zijn. Maar haar diensten waren ver beneden peil. Volgens de website bleek veel mogelijk, maar bleek dus niet waar te zijn. Wilde nauwelijks kussen, helemaal niet tongzoenen, pijpen, beffen enz. was er niet bij. (...)
Waar ik verschrikkelijk kwaad over ben dat is dat vaak, zoals ook in dit geval, op de website veel aangeboden wordt, maar uiteindelijk niet wordt nagekomen. Meestal de schuld van de pooiers (die trouwens ook in huis bleek te zijn). Hardstikke stom, zo komt de dame in de problemen, want de man verwacht het wel, en met een ontevreden klant hou je tenslotte geen klanten over. Bijna kwam het bij mij over dat zij dit werk niet vrijwillig deed, ik hoop dat ik mij vergis. Maar zij toonde in ieder geval niet dat zij met plezier haar werk doet.
Dit was in ieder geval weggegooid geld. Iedereen zij gewaarschuwd.

 
een klant (5-2-2006)
Vrijdag bij Natasja geweest..Lekker jongding. Pas 18 jaar oud, ze ontvangt met haar vriendje in een appartementje vlakbij het centraal station Nijmegen. Vantevoren wilde ik eerst wel eens zien of ze echt 18 was, maar daar twijfelde ik later niet meer aan. Mooie meid, lekkere rondingen en de handelingen waren zeer de moeite waard. Pmc, nmc, klaargekomen over haar lijf.. Dr vriend houdt zich netjes op de achtergrond en liet ons lekker alleen.
een klant (6-2-2006)
Hallo heren, als je die foto bekijkt, is het inderdaad een erg jong ding, maar als zij geen buitenlandse is, en ook geen drugsverslaafde, dan kan het bijna niet anders, dan dat zij in handen is gevallen van een Loverboy. Ik vind dat wij de morele plicht hebben,hier waakzaam op te zijn. Heren, meisjes van 18 beleven geen plezier op deze manier. Dat lijkt maar zo. Dat is heel heel erg zielig. Ik zeg niet dat het zo is, maar deze lijkt er wel op.
een klant (6-2-2006)
hahha.. Hou ik dr lekker voor m'n eigen Ik weet niet of het een loverboy is. Tegen mij kwam hij zeer vriendelijk over, en Natasja zelf geniette er echt van.. Zo leek mij! Leek mij meer op een nympfo lolitaaatje die wat wilde bijverdienen.
een klant (7-2-2006)
ik ben er woensdag geweest en moet zeggen het is me zeer goed bevallen. weet niet of die vriend haar pooier is maar het leek er op dat ze de sex wel lekker vond en er echt zin in had. in ieder geval geen klachten en deze dame ziet me nog eens terug! echt waar voor je geld!
 
een klant (22-3-2006)
Vanochtend heb ik geprobeerd een afspraak te maken met deze dame. Kreeg een nogal norse jongen/man aan de lijn. Kreeg even het gevoel dat dit zo'n "loverboy" geval is. Heb jij daar iets van gemerkt?
 
een klant (25-4-2006)
Goededag medewandelaars.
Aantal jaar geleden ook een paar keer bij Mandy/Melanie geweest. Echt super lekker ding. Alleen idd veel gepraat vtv. Maar je krijgt wel waar je voor betaalt.
Alleen die verhalen van haar dat ze zich omhoog heeft geneukt ed. sprak mij niet zo errug aan.
Wat mij ook opviel en tegenviel waren de regelmatige blauwe plekken die ze had, dat was eigenlijk echt weird. Ze komt oorspronkelijk uit de buurt van Den Haag en woont/verblijft daar nog maar vanwege familie gebeuren werkt ze in Tilburg
Maar ik moet haar toch echt een 9 geven, jammer dat ik uit tilburg verhuisd ben.
 
een klant (25-12-2005)
Ik had ook een afspraak gemaakt zo`n 3 maanden geleden, ik moest ook bij het station in maastricht komen, mij viel op dat de chauffeur de zelfde persoon was als toen ik een afspraakje had gemaakt met KELLY uit Maastricht, het kwam mij best vreemd over.
Ook was de dame achter in de auto niet de persoon op de foto van de geplaatste advertentie. En volgens mij was de chauffeur hetzelfde als mijn afspraak daarvoor met KELLY en ook besproken op hookers.? Het zou een loverboy zijn. EVA heeft steeds tegengesproken dat zij alle twee dezelfde persoon zijn, maar op de sites in belgie en nederland staan alle twee de dames zowel EVA als Kelly steeds samen of tegelijktijdig geplaatst of vermeld.
wel met een ander nummer, Het is dus oppassen. Want kelly zou gedwongen zijn en verklaarde toen tegen een klant dat zij pas 16 jaar was.
Mij viel op dat het de zelfde auto was als toen van KELLY ook de chauffeur Ik ben dus onderweg van de route afgeweken want ik vond het te link, volgens mij is het een en dezelfde persoon.
 
een klant (7-2-2006)
hola luitjes, en mede wandelaars,
ik heb eens in de rubriek nieuws van dit forum, onder hoofdstuk - de zaak tatjana V - wat geplaatst.
of dit niet een zelfde geval zou zijn.
ik vind het een zeer verdacht geval,
- is praktisch altijd (bijna altijd) 24/7 beschikbaar
- spreekt geen nederlands
- foto's zijn niet geblindeerd.
- alles is mogelijk
mede wandelaars graag jullie mening hier over. of reacties via im
 
een klant (16-1-2006)
Het zou zo leuk zijn als iedereen naar de chinese salons gaan voor massages en voor al het andere naar de bekende straten, clubs en thaise salons. Die chinese meisjes zitten niet op sex te wachten, maar worden op zo'n manier door de exploitanten er wel toe gedwongen.
een klant (14-3-2006)
Ik ben pas weer eens in de Weimarstraat geweest. Ziet er nu weer verzorgd uit. Mijn keuze valt steeds weer op Juan. Een lief meisje, wat niet aangeraakt wil worden. Spreekt geen of nauwelijks Nederlands, maar doet erg haar best om het naar je zin te maken. Werkt hard, is 7 dagen in de week aanwezig, om zo veel mogelijk geld te verdienen om haar oude moeder in China te kunnen onderhouden. (In wat voor voor wereld leven wij?)
Heeft dus ook geen tijd om Nederlands te leren, laat staan een sociaal leven te leiden. Nu zijn er ook nog meer meisjes aangenomen, zodat de spoeling weer dunner is. Toch blijft ze vriendelijk en vrolijk. Helaas zijn mijn geldmiddelen ook maar beperkt, anders zou ik vaker langs gaan.
een klant (15-3-2006)
Ja, het is allemaal nogal dubbel. Wij, degenen die de kapsalons bezoeken, zien allemaal dat die meisjes eigenlijk behoorlijk uitgebuit worden. Zeven dagen per week werken voor maar een minimaal loontje (het grootste deel gaat naar de eigenaar) is in Nederland van 2006 een schande! Maar ja het alternatief is dat we dus niet meer gaan en dan verdienen ze helemaal niks. Daarom blijf ik gaan en probeer de meisjes blij te maken met een aardige fooi. Alleen een advies aan alle bezoekers, geef die fooi niet in aanwezigheid van de eigenaar want ik ben ervan overtuigd dat dat dan weer in diens zakken verdwijnt. Ik zorg zelf altijd dat ik het geld voor die fooi apart heb en op het kamertje aan haar geef. Daarna reken ik af met de eigenaar zodat die niet weet wat ik aan het meisje gegeven hebt. Misschien koop ik mijn onbehagen over de leef/werksituatie van de meisjes hier wel mee af maar heb zelf dan het idee dat ik er toch ook goed aan doe.
 
een klant(5-4-2006)
Gisteren was het weer 'ns tijd om aan mijn behoeften gehoor te geven. Ik ben naar de Dortselaan in Rotterdam gereden. Aan het begin daarvan, komend vanaf de Strevelsweg, zitten twee privéhuizen. Eén boven en één beneden. Ik ben bij die beneden geweest. Weet het nummer niet zeker.
Ik ben meegegaan met een meisje uit Bulgarije. Ze is, zo vertelde zij, nog maar twee dagen in Nederland. Op haar armen zat ze helemaal onder de blauwe plekken. Ze vertelde dat dat veroorzaakt was door de boxsport die ze thuis deed. Ik vond het een sterk verhaal. Ze was niet erg dik, en al helemaal niet gespierd. Ze zat nogal losje in haar vel. Sporten deed ze in ieder geval niet. Ik heb haar aangeboden dat ik haar kon helpen, maar dat wilde ze niet.
Nu wil ik daar iemand op afsturen. Eén of andere instantie. Heeft iemand die dit leest een idee waar ik daarvoor terecht kan?
Alvast bedankt voor jullie antwoord!
 
Amsterdam, Wallen (geen link)
een klant (28-9-2004)
Sinds ik het verschijnsel Loverboy ken, heb ik me vaak afgevraagt of ik zo'n meisje zou herkennen. Volgens mij zijn het (bijna) altijd hele jonge naieve meisjes die dus niet echt plezier in de (betaalde) sex hebben. Soms heb ik het vermoeden dat ik er eentje zie, echt zeker weten doe ik het niet. Je komt er alleen achter als je een band met zo'n meisje kan opbouwen, maar dan subsidieer je ook haar pooier en dat wil ik niet. Ik heb wel eens in die kroeg in de Stoofsteeg gezeten, daar viel het me op dat er 2 pooiers continu aan het posten waren. Eentje met lang achterovergekamd grijs haar en een fout baardje staat me nog helder voor de geest.
een klant (6-8-2004)
Mensen ik heb weer een loverboy gespot.In de oudekennissteeg tweede raam rechts(met stijle trap , oude raam van Mon) zit een nederlands meisje 18-21.Tegenover haar raam staat een Marokkaanse jongen met een licht spraakgebrek van een jaar of 21.Ze werkt 's avonds.Het is maar dat iedereen het weet.
een klant (10-5-2005)
Moet me toch van het hart. Ik was vandaag kortstondig getuige van een incident tussen een jonge Hollandse dame en haar Surinaamse of Antilliaanse pimp. Het speelde zich af in de Molensteeg, rechterkant komende vanaf de OZAW, derde blok ramen (groene deuren).
Het meisje werd hardhandig tegen de grond geworpen met het deurtje nog half open zodat ik flarden van de conversatie kon opvangen (hetgeen dus ook hielp om de ethnische origine van beide partijen te identificeren).
Mijn eerste instinctmatige reactie was INGRIJPEN!!!! De knaap was echter pakweg 25 cm hoger boven NAP dan Maat zelf; bovendien zijn Maats vechtkwaliteiten zodanig dat hij het ook zou afleggen tegen de absolute vlieggewichten onder de Amsterdamse dames (ik noem geen namen maar intimi weten over welke dames ik het zou kunnen hebben).
Dan maar snel op zoek naar de vertegenwoordigers van de Sterke Arm. Richting Oudekerksplein dus, maar als je ze nodig hebt zijn ze er niet. Toen terug richting Zeedijk. Onderwijl zag ik een andere bruine medemens voor het betreffende pandje staan schreeuwen met de kennelijke bedoeling zijn op hol geslagen soul-brother tot kalmte te bewegen. Ook op de Zeedijk was de Sterke Arm niet vertegenwoordigd, dus spoedde ik mijzelf wederom naar de plaats des onheils.
Daar stond gelukkig het slachtoffer BUITEN, voor een gesloten deur, haar kennelijke impressario uit te schelden. Ik heb het er maar bij gelaten, het was waarschijnlijk een storm in een glas water. Het voormalige slachtoffer maakte het goed, hetgeen ook bevestigd werd door de vitaliteit die zij bij het schelden tegen haar pimp aan de dag legde.
 
Alkmaar, Achterdam
een klant, 16-8-2005
have just spoken to a young lady from Alkmaar who has not worked since Friday and today goes back to her own country for a _long_ holiday. Possibly a change of scene too.
The reason is, the incredible pimp-pressure being experienced in alkmaar at the moment.
Apparently, most of the girls in the Achterdam are working for pimps. That is ALL money going to the pimp, not just a"tax".
Usually, most of these little shits are easy to handle. threats to call the poilice are enough to frighten them off.
Unfortunately, recently a real bad bastard has got out of jail and he is going round Alkmaar recruiting all of his old (and new) chickens back to the fold.
This guy is not subtle, it starts with "I want to know how much for 20 minutes" followed by "I love you I want you to be my woman, I will look after you" followed by "If you don't, bad things will happen to you" followed by "I know where your Sister/Brother/Boyfreind etc lives, its at ............ and bad things are going to happen".
This particular little pratt is about 4 foot f5 inches and reputed to be wealthy with many thugs working for hiim. Tell the Police and.....well, guess.
Personally I think he is a joke with lots of embellished stories about him by lots of frightened little girls. However the point is, that the Achterdam has been suffering from this for some time. That is why the girls don't stay around very long. Apart from the bad ones.
These girls come from countries where you sort your own problems. You protect your family, you do a deal and you NEVER go to the Poilce. These Pimps take tremendous advantage of their lack of knowledge and their isolated position.
If I were the owner of the Achterdam, I would protect my own territory by stamping hard on these useless little parasites. The Police do what they can, so why can't the offices and Kamer owners do what they can to protect their own business and give Alkmaar the shot in the arm it deserves.
 
 

Reacties

harry op 16-11-2007 21:07
ik ben op zoek naar chinese vrouw 45 jaar ze komt uit brabant ik haar al een jaar niet meer gezien ik ben bang dat ze in een loverboy heeft ik heb van haar sinds een jaar niks meer vernomen wil iemand zeggen waar ze is ,ik zou graag iets van haar vernemen toen heette sally
op 13-03-2010 09:20
ooooooooopjo9ppoiihioh
mandy op 22-05-2011 19:20
ik heet mandy ik ben 29 jaar ik ben stevige dame maar ik ben super geil ik wil lekker hard genoom worden ik vraag 100 euro of 50
 
geile kusjes van mandy
marcel s op 15-07-2011 17:44
Leuk. ik ken Frans b nog en mocht hem Hy had een paar panden in de hardebollestraat en toen hy nog niet koud was stond de G al klaar om het te willen kopen van de nog rouwende weduwe. Prima mensen hoor echt waar Zouden wel voor my mogen klussen op een woonboot. is het niet rechtstreeks doen we het wel lekker achterlangs. de groeten van een goede kennis van de fam van Frans B Marcel
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Categorieën
Onestat
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl