kris2.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
Polls
 
Uitslagen van pollvragen:
 
Stel: er zijn maar 2 bordelen in de hele wereld, bordeel A en bordeel B. Van bordeel A is bekend dat 20 procent van de prostituees slachtoffer is van mensenhandel. In bordeel B is dat "slechts" 1 procent. Wat vind je welke bordelen (moreel gezien) klanten mogen bezoeken?
alleen bordeel A            3 (7%)
alleen bordeel B            8 (19%)
beide bordelen (A en B) 10 (24%)
geen van beide            21 (50%)
 
Stel: als alle prostituees slachtoffer waren van mensenhandel (wat in werkelijkheid niet zo is), vind je dan dat mannen dan nog naar de hoeren mogen?
Ja   10 (22%)
Nee 36 (78%)
 
Stel: als 20% van de prostituees slachtoffer is van mensenhandel en je weet als klant niet precies wie dat zijn, vind je dan dat mannen dan nog naar de hoeren mogen?
Ja   54 (66%)
Nee 28 (34%)
 
 
Stel: je bent een man. Je bezoekt een prostituee. Je betaalt 100 euro. Plotseling zegt de prostituee:"Ik kan geen seks met je hebben. Ik ben slachtoffer van vrouwenhandel. En ik kan je geld niet terug geven, want anders slaat mijn pooier mij in elkaar, want ik moet geld verdienen" Wat doe je? (Deze vraag staat los van de vraag of je later de politie zult bellen.)
Je vraagt je geld terug en loopt dan weg. (en daarna bel je eventueel de politie) Je loopt weg zonder je geld terug te vragen. (en daarna bel je eventueel de politie) Je zegt dat je hebt betaald en je dus recht hebt op seks, want 'klant is koning'. (en daarna bel je eventueel de politie)          
21 25.00% 47 55.95% 16 19.05%
 
Vergelijk twee situaties. In de eerste situatie eet je chocola waarvan de cacao door slaven in Afrika is gemaakt. In de andere situatie maak je gebruik van de seksuele diensten van een seksslavin. Met welke stelling ben je het eens?
Het is erger als je de chocola eet Het is erger als je gebruik maakt van de seksuele diensten van een seksslavin Het is allebei even erg, want ik vind beide gevallen geen probleem Het is allebei even erg, maar ik vind het allebei heel erg        
17 15.89% 34 31.78% 18 16.82% 38 35.51%
 

Reacties

anton op 10-05-2006 18:42
ik moet eerst even iets kwijt,leuk waneer je je mening geeft.maar weet je
ook echt wat er afspeelt in dit werk?wat gebuurt er als jij meer klanten heb dan je buurvrouw.ja ik kan ook een meisje ze is de moetenwaart.wekt in
alkmaar.ik laat het hierbij meschien tot later. anno
Kris op 10-05-2006 19:04
Wellll, ik denk als je buurvrouw minder verdiend dan jij dan kunnen er een aantal dingen gebeuren:
1. Zij misschien jaloers op je wordt en dat aan je laat merken.
2. Haar pooier kwaad op je wordt dat je meer verdient het vraagt het verschil terug te betalen.
3. Ze stoppen zwavelzuur in je shampooflessen.
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Categorieën
Onestat
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl